back

Безробітні жінки з Добрянки побували на Чернігівській взуттєвій фабриці "Берегиня"

17 серпня 2018

Чергова зустріч керівництва Ріпкинської райдержадміністрації, районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості, Чернігівської взуттєвої фабрики «Берегиня» та безробітних жінок з Добрянки відбулася вчора, 16 серпня, безпосередньо на взуттєвій фабриці «Берегиня» у Чернігові.

Участь у заході взяла заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна та в.о. директора Ріпкинської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Зоя Ткаченко.

Читати також: У Добрянці планують відкрити цех по пошиву взуття.

Як зазначалося раніше, саме в Добрянці є трудові ресурси, що мають професію швеї, а на «Берегині» - сталий попит на працівників швейної справи. Райдержадміністація постійно працює над тим, аби жителі громади мали роботу. А Служба зайнятості, в свою чергу, за необхідності готова організувати професійну підготовку безробітних.

Тож жінкам провели екскурсію по приміщенням Чернігівської взуттєвої фабрики «Берегиня». Вони ознайомилися із процесом виробництва взуття, продемонстрували свої практичні навички та вміння. Більшість з них успішно пройшли профвідбір, адже мають досвід роботи швачками, хоча і тривалий час не працювали за професією.

Тож тепер чекаємо подальших кроків від роботодавця.




















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації
за інформацією Чернігівського обласного центру зайнятості