back

Дітям світу – сонце й мир: свято до Міжнародного дня захисту дітей

01 червня 2018

Яскраве та цікаве свято з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей відбулося сьогодні у парку відпочинку селища Ріпки.

З привітаннями до присутніх звернулись заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна, заступник голови районної ради Світлана Ткаченко та ріпкинський селищний голова Сергій Гарус.

- Сьогодні, у День захисту дітей, мені особливо приємно вітати вас, дорогі діти! Ви — майбутнє України, наша радість і натхнення в усіх починаннях. Бажаю вам рости здоровими, бути щирими, чесними, цілеспрямованими і наполегливими. Будьте мрійниками і втілюйте свої мрії, - привітала маленьких жителів району та їх батьків заступник голови РДА Світлана Тризна та вручила подарунки дітлахам, які відзначають сьогодні свій день народження.

«Весела подорож на Казкову поляну» - таку назву мала розважально-ігрова програма для дітлахів, підготовлена Ріпкинським районним центром дитячої та юнацької творчості.

Незабутні хореографічні номери малечі подарували вихованці Ріпкинських дошкільних навчальних закладів (ясла-садків) "Веселка" та "Колосок", Ріпкинської гімназії імені Софії Русової, Ріпкинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, Ріпкинського районного центру дитячої та юнацької творчості.

Далі свято продовжилося у районному будинку культури, де маленьких жителів Ріпкинщини чекала вистава «Котик, півник та лисичка» Чернігівського театру ляльок.
































Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації