back

«Запальні дівчата» Ріпкинської гімназії імені Софії Русової взяли участь у Всеукраїнському фестивалі дружин юних пожежних у Чернігові

22 травня 2018

Почесне місце у навчанні молодшого покоління правилам безпеки займає фестиваль дружин юних пожежних. Вже вдруге поспіль команда «Запальні дівчата» Ріпкинської гімназії імені Софії Русової захищала честь району на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського фестивалю ДЮП (м. Чернігів).

Днями команда в складі дев’ятикласниць Анастасії Луцької, Ярослави Мальковець, Євгенії Мартюшової, Дарії Тимошенко, Анастасії Шевченко, десятикласниці Сніжани Розсудовської та їх керівника, педагога-організатора Альони Артеменко представила яскравий і змістовний виступ на XIV Всеукраїнському фестивалі ДЮП, продемонструвавши свої творчі таланти – художні, вокальні, танцювальні.

Патріотична пісня на честь всіх рятувальників і захисників України, виконувана під час презентації команди, з першого такту об’єднала зал в єдиному патріотичному пориві та зірвала шквал оплесків. Під час презентації домашнього завдання «Запальні дівчата» продемонстрували свої здібності, використовуючи всі засоби КВК – від дотепного гумору, театральної міні-вистави до повчальної пісні у гумористичному стилі. Але лейтмотивом виступів команди було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту, аніж працівники пожежно - рятувальної служби.

Вболівальники та журі були задоволені виступом команди. Враховуючи при оцінюванні рівень підготовки команд, артистизм, дотепність, відповідність темі, змістовність, оригінальність журі нагородило команду «Запальні дівчата» Ріпкинської гімназії імені Софії Русової почесним кубком-символом фестивалю «За найкращий виступ у номінації Фестиваль ДЮП Чернігів-2018» та грамотою управління ДСНС України в Чернігівській області за «Оригінальність розкриття теми».

Команда «Запальні дівчата», її керівники і адміністрація закладу щиро вдячні особовому складу Ріпкинського РВ УДСНС за допомогу у організації та підготовці команди до участі у фестивалі, а також за моральну підтримку протягом всього фестивального дня та солодкий сюрприз.








За повідомленням Ріпкинської гімназії імені Софії Русової