back

Відбувся районний етап національно-патріотичного заходу «Я-патріот»

18 травня 2018

У Ріпках на стадіоні «Колос» вчора, 17 травня, відбувся районний етап обласних національно-патріотичних змагань «Я-патріот».

Метою даного заходу є створення наочного прикладу переваг здорового способу життя для молоді, виховання молоді на засадах патріотизму, удосконалення фізичної підготовленості допризивної молоді до служби у Збройних силах України та інших військових формуваннях.

В змаганнях взяли участь команди 8 закладів загальної середньої освіти району - Вербицької, Великозліївської, Замглайської, Любецької, Новоукраїнської, Олешнянської ЗОШ I-III ступенів, Ріпкинської ЗОШ I-III ступенів №2 та Ріпкинської гімназії.

На церемонії відкриття були присутні начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Леонід Багмут, учасник антитерористичної операції на сході країни, старший сержант поліції сектору реагування патрульної поліції Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області Владислав Ворчило, заступник голови Ріпкинської районної громадської організації учасників антитерористичної операції Володимир Мазепа.

Для всіх учасників заходу музичне вітання подарувала вихованка районного Центру дитячої та юнацької творчості Євгенія Тужик.

Головний суддя змагань, голова районної організації ФСТ «Колос» Микола Голік ознайомив команди з видами, які входили до програми змагань: підтягування на перекладині, стрільба, біг на 100 та 1000 метрів, метання гранати на дальність.

За результатами змагань перше командне місце посіла Ріпикнська ЗОШ I-III ступенів №2, другими стали - команда Олешнянської ЗОШ I-III ступенів, третє місце зайняла команда Ріпкинської гімназії.

Всі призери нагороджені медалями та грамотами, а в командному заліку - кубками та вимпелами.

За результатами змагань збірна району представлятиме район на обласних змаганнях «Я-патріот» у вересні 2018 року у смт Гончарівське Чернігіського району.














За інформацією відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту
районної державної адміністрації