back

Пролунав останній дзвоник у навчальних закладах району

25 травня 2018

Сьогодні, 25 травня, у закладах загальної середньої освіти Ріпкинщини, як і всієї України, традиційно пролунав останній дзвоник, що сповістив про закінчення навчального року.

Як відзначати цей день – вирішував кожен освітянський заклад, при чому враховуючи думки як педагогічного колективу, так і батьків та учнів. Головне – безпека та здоров’я дітей. Тож з метою посилення контролю за збереженням життя й здоров’я здобувачів освіти, здійснення заходів з охорони праці, безпеки життєдіяльності, цивільного захисту, попередження надзвичайних ситуацій здійснено посилення охорони закладів освіти та проведені організаційні заходи щодо підготовки та проведення літніх канікул.

Привітати зі святом Останнього дзвоника завітав до Ріпкинської гімназії імені Софії Русової голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко.

- Вітаю всіх з Днем останнього дзвоника! Для випускників наступає дуже відповідальна і напружена пора. Щиро зичу успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання і щоб здійснились ваші найзаповітніші мрії! Звертаюсь до кожного школяра – пам'ятайте, в житті немає нічого неможливого. Ваш успіх залежатиме насамперед від впевненості і віри у власні сили, - сказав Борис Мелашенко побажав всім школярам гарно і змістовно провести літні канікули, отримати незабутні враження та повернутись у вересні здоровими і готовими до наступних подорожей цікавою дорогою знань, а всім присутнім - усміхненої долі, добра, миру і успіхів та вручив почесні відзнаки районної державної адміністрації.

Атестати про повну загальну середню освіту цьогоріч в районі отримають 131 випускник 11 класів з 2086 учнів Ріпкинщини.

211 дев’ятикласників отримають свідоцтво про базову загальну середню освіту.

Під час канікул в районі працюватимуть табори для більше 1000 учнів з денним перебуванням на базі 15 закладів загальної середньої освіти району. У цих таборах працюватимуть 9 мовних шкіл.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значні досягнення у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди свята Останнього дзвоника Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

Артеменко Альону Вікторівну – педагога-організатора Ріпкинської гімназії імені Софії Русової;

Шарову Віру Степанівну – вчителя початкових класів Радульської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено:

Красківській Оксані Анатоліївні – вчителю початкових класів Ріпкинської гімназії імені Софії Русової;

Максименко Світлані Миколаївні – заступнику директора з виховної роботи Радульської ЗОШ І-ІІІ ступенів.













Радульська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2











Ріпкинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2









Вербицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2







Замглайська ЗОШ І-ІІІ ступенів









Добрянська ЗОШ І-ІІІ ступенів





Новояриловицька ЗОШ І-ІІІ ступенів







Олешнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2







Тарасо-Шевченківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2








Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації,
за інформацією відділу освіти, сімї, молоді та спорту
районної державної адміністрації,