back

Привітання із Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09 травня 2018

Дорогі земляки!

Сімдесят три роки тому здійснилася найзаповітніша мрія мільйонів людей у всьому світі – перемогою над нацизмом завершилася Друга світова війна.

Шлях до цього великого дня був довгим і тяжким – крізь вогонь і руїни, крізь смерть та сльози. Проте були на цьому шляху бойовий і трудовий героїзм, незламна сила духу, любов до рідної землі та нестримне прагнення звільнити її від ворожої навали. Пам'ять про це не тьмяніє роками.

Невдовзі українці здолають ще одного агресора і святкуватимуть перемогу.

Дорогі ветерани!

Вам довелося пройти тим вогненним шляхом. Ви здолали його гідно, з честю. Тож прийміть наш низький уклін і глибоку вдячність за ваш життєвий подвиг.

Низько схиляємо голови перед тими, хто поклав своє життя та здоров’я у жорстокій битві за волю нашої землі, свободу прийдешніх поколінь й мирне, чисте небо над нашими головами.

Ви завжди будете прикладом мужності й патріотизму. Ваш великий подвиг надає наснаги нинішньому поколінню у боротьбі за свободу й незалежність нашої держави.

Бажаємо кожному з вас міцного здоров’я, людського щастя, бадьорості духу, довгих років щасливого та мирного життя. Хай не болять ваші рани, хай здоровими і щасливими ростуть ваші онуки, хай у ваших родинах панує злагода й спокій!

Зичимо всім благополуччя, радості та процвітання в рідній незалежній Україні!

Витримки та мужності нинішнім захисникам Української незалежності!

Світла і вічна пам’ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!


Голова районної
державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО