back

У Губичах відбулися сходи громадян

30 березня 2018

Представники з усіх населених пунктів Губицької сільської ради зібралися сьогодні, 30 березня, у приміщенні сільської ради аби підвести підсумки роботи за 2017 рік та обговорити завдання на 2018 рік.

Участь у зборах взяли голова райдержадміністрації Борис Мелашенко та голова районної ради Роман Шупель.

Сільський голова Олена Максимченко прозвітувала про проведену роботу перед жителями своєї громади, виконання дохідної та видаткової частин сільського бюджету.

На території сільської ради проживає 346 осіб, в тому числі 208 пенсіонерів, 29 дитина. Життєдіяльність населення забезпечують три ФАПи, відділення зв’язку, клуб, бібліотека, чотири магазини. Працює сільгосппідприємство - ТОВ «Північно-Українська агропромислова кампанія».

Далі зі звітом про проведену роботу за 2017 рік виступила депутат районної ради Інга Лапуцька.

Засновник ТОВ «Північно-Українська агропромислова кампанія» Юрій Янченко розповів про роботу своєї кампанії на території громади у 2017 році, плани на 2018 рік та відповів на питання жителів.

Про розвиток району у 2017 році поінформував голова райдержадміністрації Борис Мелашенко. Зокрема він зазначив, що за результатами моніторингу соціально-економічного розвитку регіонів Ріпкинський район посів 10 місце з 22: вчасно виплачена заробітна плата, зменшилась кількість безробітних, відремонтовано на 30% більше доріг, ніж у 2016 році, у цьому році вже виділені кошти на ремонт доріг по району. Також він розповів про інвестиційні проекти, які розглядаються для реалізації найближчим часом у районі - будівництво підприємства з виробництва біогазу, елеватора та газозберігаючої станції.

Жителі громади активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, зокрема щодо обмеження руху великовагового транспорту по дорогах, оренди земель, забезпечення транспортного сполучення сіл з районним центром тощо.














Відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації