back

Відкриті академічні концерти для батьків

27 березня 2018

Згідно плану навчально – виховної та методичної роботи протягом минулого тижня у Ріпкинській школі мистецтв проводились відкриті батьківські академічні концерти, на яких батьки мали можливість переглянути виступи своїх юних обдарувань.

У програмі виступів - малі та великі форми ансамблів, гра на скрипці, фортепіано, баяні, акордеоні, гітарі, бандурі та інших музичних інструментах.

Юні музиканти натхненно та піднесено виконували музичні твори. Один за одним змінювалися музичні номери, кожен виступ ніс у собі заряд позитивної енергії, добра, почуття гордості за свого учня. Зі сцени лунали теплі слова привітань та побажань для самих дорогих і наймиліших.

Радістю та любов’ю світилися очі батьків, а кожен концертний виступ сприймався як подарунок від щирого дитячого серця і підтримувався бурхливими оплесками вдячних глядачів. На закінчення концерту батьки дякували учням за піднесений настрій, а викладачам за професіоналізм та високий рівень музичного виховання дітей.

Протягом багатьох років Ріпкинська школа мистецтв є опорною базою початкової мистецької освіти в районі, де діти в повній мірі можуть розкрити свої природні музичні дані, вдосконалити їх та застосувати на практиці.









Директор Ріпкинської школи мистецтв
Михайло Сусло