back

Відбулося чергове засідання Громадської ради при РДА

Своє шосте засідання Громадська рада при Ріпкинській райдержадміністрації провела у п'ятницю, 10 листопада, у приміщенні Ріпкинської гімназії.

Участь у роботі зібрання взяла керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Кухаренко.

Перед початком засідання директор Ріпкинської гімназії для учасників провела екскурсію по кімнатам навчального закладу.

На цьому засіданні, яке вела голова Громадської ради Римма Олексенко, проаналізували як ефективно реалізуються районні програми, що фінансуються з місцевого бюджету.

Зокрема, про стан виконання районної програми «Молодь Ріпкинщини на 2016-2020 роки» доповів головний спеціаліст сектора у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації Петро Транківський.

Нову програму розвитку фізичної культури і спорту в умовах децентралізації представив громадськості голова Ріпкинської районної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Микола Голік.

Також громадські активісти проаналізували використання коштів по Цільовій соціальній програмі розвитку цивільного захисту та пожежної безпеки Ріпкинського району на 2016-2020 роки, районній програмі підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства “Власний дім” на 2016-2020 роки, програмі соціальної підтримки сімей загиблих воїнів-інтернаціоналістів та сімей загиблих (постраждалих) під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, що проживають в районі на 2016 - 2017 роки, програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей в Ріпкинському районі, програмі відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю на 2016-2017 роки.

У ході обговорення розробники програм надали роз'яснення щодо використання коштів по цих програмах.

Також учасники проекту "Польсько-українська молодіжна академія самоврядування 2017", в рамках якого делегація з Ріпкинського району побувала у гміні Полчин-Здруй, що у Польщі, розповіли про поїздку та поділилися з присутніми своїми враженнями від побаченого.

Наостанок Громадська рада визначилась із датою наступного засідання, яке запланували провести орієнтовно 15 грудня поточного року.














Відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації