25 листопада 2016


Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проекту районної Програми підтримки сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах на 2017-2018 роки

Ріпкинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розроблено проект районної Програми підтримки сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах на 2017-2018 роки (далі – Програма).

Метою Програми є формування та реалізація в районі соціально-економічної, інформаційно-культурної й інфраструктурно-технологічної політики, спрямованої на комплексне забезпечення прав і інтересів дітей, створення найкращих умов для життя й розвитку кожної дитини.

Основними завданнями районної Програми є створення найкращих умов для здорового розвитку дітей, доступності висококваліфікованої медичної допомоги для кожної дитини й формування здорового способу життя, як домінуючого стилю поведінки молодих громадян; безумовна реалізація прав кожної дитини на родину й всебічна підтримка родин з дітьми – економічна, соціальна, інформаційно-культурна; забезпечення прав, інтересів і потреб розвитку кожної дитини у районній системі освіти й культурному середовищі; ефективна соціалізація підростаючого покоління за допомогою його включення в суспільно значиму діяльність; формування дружнього до дітей природно-техногенного середовища; соціальна підтримка, реабілітація й адаптація дітей-інвалідів, дітей з обмеженими руховими можливостями, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей, які проживають у соціально неблагополучних родинах, страждають від насильства, безпритульних та бездоглядних, ВІЛ-інфікованих, які потрапили в алкогольну й наркотичну залежність, які скоїли злочин або, які перебувають у «групі ризику» їх здійснення.

Проект районної Програми підтримки сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах на 2017-2018 роки

Електронні консультації з громадськістю щодо проекту Програми триватимуть з 04.11.2016 року по 24.11.2016 року.

Зауваження та пропозиції до проекту Програми прийматимуться Ріпкинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до 24.11.2016 за адресою:15000, смт. Ріпки, вул. Святомиколаївська, 156-а, т/ф. (04641)2-13-31, е-mail: [email protected], з поміткою «Пропозиції до проекту районної Програми підтримки сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах на 2017-2018 роки.

Контактна особа: директор Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Сидоренко Леся Василівна.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті райдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.