back

Леонід Сахневич: Молодь Чернігівщини повинна мати якісне дозвілля

19 листопада 2015

На цьому наголосив перший заступник голови облдержадміністрації, інспектуючи хід робіт з реконструкції Добрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів з розміщенням в суміжній будівлі молодіжного центру.

Об’єкт, що фінанансується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, також оглянули фахівці Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури і Управління капітального будівництва ОДА.

Загалом в проект вкладено 6,8 мільйонів гривень. На ці кошти у школі вже майже повністю замінено вікна, удосконалено систему опалення. Втім, найбільших зусиль потребує майбутній молодіжний центр, що планують відкрити у старій частині шкільної будівлі. Наразі там ідуть роботи з підготовки до фронтального оновлення приміщення.

— Так склалося, що доволі велике селище не має власного Будинку культури. Тож молоді нема навіть де зібратися та поспілкуватися. Настав час це виправити, — зазначив Леонід Сахневич. — У молодіжному центрі мають бути тренувальна зала, спортивно-оздоровчі приміщення та навчально-методичний клас.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації