back

Шановні платники податків!

14 вересня 2011

Державна податкова інспекція у Ріпкинському районі повідомляє, що відповідно до наказу ДПА України від 25.08.2011 року № 500 «Про забезпечення сприятливих умов для надання адміністративних послуг» подовжено години прийому органами ДПС області одержувачів адміністративних послуг до 20 год. 00 хв. у робочі дні та до 16 год. 00 хв. у суботу.
Державна податкова інспекція у Ріпкинському районі звертає увагу платників податків на електронні сервіси, які функціонують на веб-сайті ДПА України (www.sta.gov.ua), а згодом будуть представлені на єдиному веб-порталі.
Веб-портал органів ДПС планується побудувати за таким принципом: інформаційний блок, консультаційно-роз’яснювальний блок та блок електронних сервісів. Слід зазначити, що лише інформаційний блок будуть адмініструвати фахівці регіональних ДПА, а консультаційно-роз’яснювальний блок та блок електронних сервісів – фахівці центрального апарату.
Державна податкова інспекція у Ріпкинському районі повідомляє, що метою створення сприятливих умов для переходу на електронну звітність, а також заощадження часу платників податків, який витрачається на укладання договорів, ДПА України запроваджено новий сервіс для дистанційного укладання договорів щодо подання звітності засобами E-mail.
Зазначений сервіс реалізовано через WEB-інтерфейс «Інформаційного порталу органів ДПС України» в режимі «Договори про визнання електронних документів».