back

До Дня святого Миколая

20 грудня 2010

17 грудня 2010 року в.о.голови районної державної адміністрації Н.Ланько, заступники голови районної державної адміністрації А.Булда, В.Полосьмак та заступник голови районної ради Ю.Лемешко відвідали прийомні сім’ї та дитячий будинок сімейного типу району. Вони привітали дітей з Днем святого Миколая та вручили їм подарунки.
17 грудня 2010 року в районі перебував начальник головного управління культури, туризму та охорони культурної спадщини облдержадміністрації С.Мойсієнко, який відвідав прийомну сім’ю Повозник із с. Голубичі, привітав дітей з Днем святого Миколая та вручив їм подарунки.
17 грудня 2010 року у районному Будинку творчості дітей та юнацтва пройшли святкові заходи до Дня святого Миколая для дітей сиріт та дітей без батьківського піклування, які проживають у районі. В святкових заходах взяв участь заступник голови районної державної адміністрації з гуманітарних і політико-правових питань А.Булда. До уваги дітей була представлена концертно-розважальна програма, всі діти отримали подарунки. В цьому заході брав участь і Благочинний Ріпкинського району, митрофорний протоієрей, настоятель Свято-Миколаївського храму смт. Ріпки о.Іоанн (Голоботовський), який привітав дітей зі святом та вручив від себе подарунки.
18 грудня 2010 року 10 дітей району соціально-незахищених категорій на чолі з начальником служби у справах дітей райдержадміністрації В.Савенко побували в м. Чернігів на святкових заходах, присвячених Дню святого Миколая, за участю голови обласної державної адміністрації В.Хоменка. Всім дітям були вручені святкові подарунки.
19 грудня 2010 року в Замглайському дитячому будинку відбулися святкові заходи до Дня святого Миколая, участь в яких взяли заступник голови облдержадміністрації Н.Білоус та перший заступник голови обласної ради І.Коробка. Вони привітали вихованок даного закладу зі святом та вручили їм подарунки.