back

Засідання постійних комісій районної ради

10 січня 2011

5 січня 2011 року відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради: з гуманітарних питань та соціального захисту населення; з питань агропромислового комплексу, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища; з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та з питань комунальної власності; з питань депутатської діяльності, регламенту та законності і правопорядку; з питань сім’ї та молоді, де розглядалися питання наступного змісту:
1. Про проект Програми соціально-екномічного розвитку району на 2011 рік.
2. Про проект районного бюджету на 2011 рік.
3. Про проект Програми розвитку малого підприємництва на 2011-2012 роки.
4. Про проект Програми створення місцевого регіонального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Ріпкинському районі на 2011-2015 роки.
5. Про проект Програми “Організація ветеранів України” на 2011-2015.
6. Про надання пільг інвалідам по зору 1 та 2 груп.
7. Про безкоштовне прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Ріпкинського району приміщень ФАПів та ФП із комунальної власності сільських та селищних рад.
8. Про надання згоди на прийняття в оренду Ріпкинською центральною районною лікарнею приміщень ФАПів та ФП, які знаходяться в комунальній власності сільських рад та інших суб’єктів господарювання.
9. Про введення в склад підрозділів Ріпкинської центральної районної лікарні ФАП та ФП району.
10. Про план роботи районної ради на 2011 рік.
Всі питання порядку денного були розглянуті, за результатами розгляду прийняті відповідні рекомендації. Проводив спільне засідання комісій та підводив його підсумки голова районної ради В.Бугай.