back

Засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, погашення заборгованості по заробітній платі та інших соціальних виплатах

16 серпня 2010

13 серпня 2010 року відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, погашення заборгованості по заробітній платі та інших соціальних виплатах, де розглядались питання:
1. Про стан справ з погашенням боргів із заробітної плати найманим працівникам промислових підприємств та перспективи щодо їх покращення станом на 1 серпня 2010 року.
2. Про ситуацію з погашенням заборгованості із заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях району станом на 1 серпня 2010 року.
3. Про стан погашення податкового боргу на підприємствах району.
4. Про стан погашення боргів зі сплати стразових внесків до управління Пенсійного фонду України на найбільш проблемних підприємствах району.
За результатами розгляду даних питань було вирішено: 1. Активізувати роботу по виконанню розроблених графіків погашення боргів із заробітної плати.
2. Здійснити вичерпні заходи з метою забезпечення щомісячного зменшення загальної суми заборгованості заробітної плати найманим працівникам підприємств – боржників усіх форм власності, не менш ніж на 30% та повної її ліквідації до кінця поточного року.
3. Керівникам органів виконавчої влади максимально забезпечити міжвідомчу співпрацю в частині здійснення повноважень щодо контролю за дотриманням чинного законодавства з питань оплати праці та підвищити відповідальність при виконанні своїх повноважень.
Проводила засідання комісії та підводила її підсумки заступник голови комісії, перший заступник голови райдержадміністрації Н.Ланько.