back

Круглий стіл “Розробка стратегічного плану соціально-економічного розвитку Ріпкинського району"

12 липня 2010

7 липня 2010 року на базі управління Пенсійного фонду України в Ріпкинському районі відбувся круглий стіл організатором якого стала районна громадська організація “Центр сприяння економічному та соціальному розвитку Ріпкинського району”. Даною організацією продовжується реалізація проекту “Розробка стратегічного плану соціально-економічного розвитку Ріпкинського району. На розгляд учасників круглого столу були винесені наступні питання:
1. Сутність і значення стратегічного планування. Мета стратегічного планування.
2. Підходи, які застосовуються в процесі формування стратегії розвитку: управлінський, експертний, партнерський, підхід з широким залученням громади.
3. Алгоритм створення стратегічного плану розвитку територіальної громади: від робочої групи до легалізації стратегічного плану розвитку.
4. Формування місії, стратегічних цілей, визначення проблем.
5. SWOT – аналіз початкових умов існування територіальної громади.
6. Дерево цілей.
В роботі круглого столу також взяли участь начальник управління економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації В.Безик та начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськими організаціями і засобами масової інформації апарату райдержадміністрації З.Пінчук.