back

Нарада керівництва району з керівниками малого і середнього бізнесу, роботодавцями, представниками контролюючих органів району

14 березня 2014

13 березня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко за участі голови районної ради Віктора Бугая, заступника голови райдержадміністрації Ірини Труби та керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Павленко відбулася нарада–зустріч з керівниками малого і середнього бізнесу, роботодавцями, представниками контролюючих органів району.

Звертаючись до присутніх, голова райдержадміністрації зазначив: «З метою забезпечення поліпшення умов ведення бізнесу та активізації інвестиційної діяльності в районі ми проводимо сьогоднішню зустріч – нараду. Саме тут ми хотіли б визначитися з першочерговими проблемами і перешкодами, які існують для ведення підприємницької та інвестиційної діяльності, а також порушити питання про створення нових робочих місць».

На нараді прозвучали виступи Андрія Кушика – директора ТОВ «Папернянський кар'єр скляних пісків», Івана Горохівського – директора Державного підприємства «Добрянське лісове господарство», Тетяни Примаченко – голови Ріпкинського сільського споживчого товариства, Ірини Труби - заступника голови райдержадміністрації, Олександра Ніколаєва – голови фермерського господарства «Рось 2008», Миколи Акименка – голови правління Ріпкинської райспоживспілки, Сергія Максименка – начальника Державної податкової інспекції в районі, Олександри Чубак – начальника управління Пенсійного фонду в районі, Миколи Швеця – директора районного Центру зайнятості, Миколи Голіка– заступника начальника управління ветеринарної медицини, Ірини Берегової - заступника головного державного санітарного лікаря по Ріпкинському району, Сергія Житника – інспектора інспекції сільського господарства в районі, Олександра Нетреба – приватного підприємця.

Голова райдержадміністрації підвів підсумки наради-зустрічі, подякував всім за участь, побажав успіхів в роботі. Він підкреслив, що проблем дуже багато і більшість з них можуть бути вирішені за умови внесення змін до чинного законодавства, що дасть змогу створити спрощені, прозорі умови для діяльності бізнесу. Володимир Герасенко запевнив, що всі конструктивні пропозиції учасників зустрічі будуть опрацьовані районними фахівцями та направлені в облдержадміністрацію.