back

Розширене засідання Колегії райдержадміністрації

06 березня 2014

5 березня відбулося розширене засідання Колегії райдержадміністрації за участю начальників управлінь, відділів районної державної адміністрації, керівників підприємств, установ та організацій району, сільських, селищних голів, представників районної газети «Життя Полісся».

На початку засідання голова райдержадміністрації Володимир Герасенко повідомив про кадрові зміни в керівництві облдержадміністрації та обласної ради.

На Колегії розглянуто наступні питання:
1. Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за 2013 рік та основні завдання на 2014 рік;
2. Про стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях району;
3. Про виконання Указу Президента України від 28 грудня 2012 року № 756/2012 «Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості»;
4. Про стан криміногенної ситуації на території Ріпкинського району протягом 2013 року;
5. Звіт директора Ріпкинського районного центру зайнятості населення про виконання планів роботи та стану справ відповідно Указу Президента України від 24 травня 2013 року № 307.

Особливу стурбованість членів Колегії та учасників засідання викликала інформація про тимчасове припинення харчування учнів, постраждалих від наслідків аварії від ЧАЕС. Як зазначив начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ігор Гоголь, вже опрацьовано механізм грошової компенсації, а харчування планується відновити орієнтовно в квітні цього року.

Користуючись нагодою, голова райдержадміністрації Володимир Герасенко привітав присутніх з Міжнародним жіночим днем та висловив щирі слова побажань.