back

Нарада по координації спільних дій щодо забезпечення стабільної ситуації в районі

05 березня 2014

4 березня 2014 року в райдержадміністрації відбулася нарада по координації спільних дій щодо забезпечення стабільної ситуації в Ріпкинському районі з сільськими та селищними головами, яку проводив голова районної ради Віктор Бугай за участі голови райдержадміністрації Володимира Герасенка.

З питання забезпечення законності та правопорядку на території району учасників наради проінформував прокурор району Олександр Артеменко.

Про забезпечення охорони громадського порядку під час загострення ситуації в державі, на території району йшла мова у виступі в.о. начальника РВ УМВС України в Чернігівській області Олександра Стеби.

Військовий комісар Ріпкинського району Юрій Бойко надав інформацію про порядок оповіщення в сільських та селищних радах.

Темою виступу керівника апарату районної державної адміністрації Тетяни Павленко була підготовка до проведення виборів Президента України.

Начальник відділу ведення державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Леонід Шкляров у своєму виступі акцентував увагу присутніх на підготовці списків виборців.

Голова райдержадміністрації Володимир Герасенко дав необхідні роз’яснення щодо суспільно-значимих подій в Україні, області та районі, наголосив на підвищенні ролі керівників територіальних громад в збереженні громадського спокою і миру, відповів на ряд запитань.

Голова районної ради Віктор Бугай підвів підсумки наради.