back

Спільне розширене засідання громадської ради при райдержадміністрації та районної Ради старшокласників

27 лютого 2014

27 лютого відбулося спільне розширене засідання громадської ради при райдержадміністрації та районної Ради старшокласників, перша частина якого була присвячена відзначенню 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка. На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих на Майдані в місті Київ, потім вихованці районного Центру дитячої та юнацької творчості, серед яких і вихованці школи раннього розвитку дитини дошкільного віку «Малятко», продемонстрували музично-поетичну композицію «Безсмертний, як саме життя».

Для учасників засідання була проведена літературна вікторина на краще знання життєвого і творчого шляху Т.Г.Шевченка, переможцем якої стали представники Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ст.. №2.

Частина присутніх декламувала улюблені вірші великого поета, а на завершення всі хором проспівали пісню на слова Т.Г.Шевченка «Реве та стогне Дніпр широкий».

З вітальним словом до присутніх звернулися начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Зінаїда Пінчук, члени громадської ради при райдержадміністрації та представник ВО «Просвіта» ім. Т.Г.Шевченка Андрій Воєдило.

На другій частині засідання, яка проходила окремо, члени громадської ради при райдержадміністрації заслухали звіт голови громадської ради Людмили Давиденко та обговорили проект районного плану заходів щодо реалізації у 2014 році Стратегії державної політики сприяння розвитку громадського суспільства в Україні.

Члени районної Ради старшокласників на чолі з Вікторією Антонік взяли участь в он-лайн засіданні, спільному з Радою старшокласників Куликівського району.