back

Сходи громадян

17 лютого 2014

14 лютого відбулися сходи громадян в смт Радуль – за участі голови райдержадміністрації Володимира Герасенка, голови районної ради Віктора Бугая, помічника народного депутата України Владислава Атрошенка Бориса Мелашенка, в с.Буянки - директора ТОВ «Дружба» Оксани Герасенко, в с. Павлівка - керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Павленко, в с. Лопатні – заступника голови районної ради Юрія Лемешка, в с. Великі Осняки - заступника голови райдержадміністрації, начальника управління агропромислового розвитку Ірини Труби.

Проблемні питання, підняті жителями селища Радуль, стосуються порядку документального оформлення відшкодування збитків громадянам від повені, забезпечення автобусним сполученням за маршрутом Радуль – Ріпки та Ріпки – Радуль щочетверга для пільговиків, проведення чергування працівників міліції разом з членами добровільної дружини з дотримання правопорядку в селищі, ремонт ФАПу, забезпечення будинку культури столом для настільного тенісу, проведення ямкового ремонту дороги від Задеріївки до Радуля.

Жителі села Лопатні піднімали питання незадовільного телефонного зв'язку та автобусного сполучення, села Буянки - проведення ремонту дороги Ріпки- Буянки та вуличних доріг, упорядкування території сміттєзвалища, забезпечення належного вуличного освітлення, с. Павлівка - низької орендної плати за землю Чернігівської індустріальної молочної компанії (ЧІМК) та фактів забруднення компанією річки Свишні.