back

Нарада з питання реалізації в районі завдань Президента України, його соціальних ініціатив та вирішення актуальних проблем життєдіяльності територіальних громад

11 лютого 2014

11 лютого голова райдержадміністрації Володимир Герасенко провів нараду з заступниками голови, керівниками підрозділів, управлінь та відділів райдержадміністрації з питання виконання Указів Президента України, його розпоряджень, постанов Кабінету Міністрів, розпоряджень і доручень голів обласної, районної державних адміністрацій з розв’язання поточних проблем соціально-економічного розвитку району.

Із заходами, які планується провести у 2014 році в районі в рамках Року учасників бойових дій на території інших держав, ознайомив присутніх заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда. У своєму виступі він навів слова Президента України Віктора Януковича про те, що «Україна вшановує подвиг людей, яким довелося брати участь у локальних війнах та збройних конфліктах у різних куточках світу. Ми висловлюємо також глибоку вдячність військовослужбовцям і співробітникам органів внутрішніх справ, які нині гідно представляють нашу країну у складі місій під егідою Організації Об'єднаних Націй. Багато наших земляків полягли на чужині в ім'я миру і стабільності. Вічна їм і світла пам'ять». Заступник голови райдержадміністрації звернувся до керівників установ, організацій та підприємств з проханням приділити належну увагу колишнім воїнам-інтернаціоналістам, які є членами трудових колективів.

Про хід проведення зборів громадян в населених пунктах району надала інформацію керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Павленко. Голова правління ПАТ «Ріпкинське АТП – 17444» Сергій Ткаченко доповів про здійснення пасажирських перевезень. Про проведення тренувань та підготовку до перевірки стану цивільного захисту мова йшла у виступі начальника відділу житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури райдержадміністрації Віктора Кравця. Про розвиток олімпійського руху в районі проінформував завідуючий сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Петро Транківський.

Голова райдержадміністрації Володимир Герасенко підвів підсумки наради.