back

До Дня Соборності та Свободи України

20 січня 2014

20 січня року заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда на нараді з керівниками управлінь, відділів та служб гуманітарної та соціальної сфери з підведення підсумків роботи за минулий тиждень та організації діяльності на поточний проінформував присутніх про заходи, які планується провести в районі з нагоди Дня Соборності та Свободи України.

Говорячи про сенс свята Соборності, він процитував вислів з виступу Президента України Віктора Януковича на урочистостях з нагоди Дня Соборності та Свободи України в минулому році: «Ми можемо мати різні точки зору. Нас можуть розділяти сотні кілометрів. Але ми усі – єдиний український народ. Долаючи сучасні негаразди, ми шукаємо та знаходимо злагоду, ставимо завдання і досягаємо їх заради спільного блага, заради нашої України».

Протягом цього тижня в закладах освіти і культури району будуть організовані тематичні виставки, проведено урочистості, вікторини, класні години, засідання «круглих» столів, інші заходи.

Також 22 січня цього року пройдуть районні урочисті заходи на базі Ріпкинського районного центру дитячої та юнацької творчості за участі керівництва району, директорів, педагогів та старшокласників загальноосвітніх закладів, членів громадської ради при райдержадміністрації, громадськості селища.