back

Зустріч з народним депутатом України Владиславом Атрошенком

20 січня 2014

18 січня відбулася зустріч керівництва району та керівників окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб з народним депутатом України Владиславом Атрошенком, проведення якої ініціював голова райдержадміністрації Володимир Герасенко. Про підсумки роботи в 2013 році та перспективи розвитку району в 2014 році доповіли перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Мохнач, заступники голови райдержадміністрації Андрій Булда та Ірина Труба, начальник фінансового управління райдержадміністрації Ірина Мельниченко.

Голова райдержадміністрації Володимир Герасенко у своєму виступі узагальнив пріоритетні напрямки роботи районної влади з виконання завдань соціального і економічного розвитку району на 2014 рік. Також він звернувся до народного депутата з проханням допомогти у вирішенні наступних питань: закінчення капітального ремонту районного Будинку культури, відкриття двох додаткових груп в днз «Колосок» ( смт Ріпки), ремонту гуртожитку по вул. Попудренка ( смт Ріпки ) та ін.

Владислав Атрошенко висловив своє бачення щодо бюджетного процесу в Україні, регіонах та в Ріпкинському районі, щодо дій влади та опозиції в зв’язку зі складною суспільно-політичною ситуацією в країні. Він вважає, що народним обранцям завжди треба діяти в інтересах виборців, робити конкретні добрі справи для людей, особливо для літніх, соціально вразливих.

Депутат проінформував про пріоритети своєї діяльності в 2014 році, зокрема, про наміри облаштувати дитячий майданчик в Ріпках, здійснити благоустрій парку відпочинку в райцентрі, спільно з вихідцем з Ріпкинського району меценатом Григорієм Пузаном встановити дитячий майданчик в Любечі, доукомплектувати медикаментами всі ФАП і ФП району, вирішити питання придбання котла для котельні Радульської ЗОШ І- ІІІ, продовжити сприяти надходженню в район гуманітарної допомоги.

Владислав Атрошенко підкреслив важливість дольової участі та співфінансування при реалізації багатьох проектів в районі, що дасть змогу територіальним громадам, жителям району відчути більшу відповідальність.

Серед звернень учасників зустрічі до народного депутата – прохання допомогти в забезпеченні фінансування та проведення ремонту доріг в районі, вийти із законодавчими ініціативами стосовно покращення роботи комунальних підприємств, відміни застосування штрафних санкцій до керівників бюджетних установ, де має місце заборгованість із заробітної плати через недофінансування.

Підводячи підсумки зустрічі, голова райдержадміністрації Володимир Герасенко подякував народному депутату України Владиславу Атрошенку за допомогу району та звернувся до присутніх з проханням на зустрічах з трудовими колективами, які вони очолюють, проінформувати людей про зміст спілкування з народним депутатом України.