back

Спортивні новини Ріпкинщини

15 січня 2014

"Міні-футбол"

11 січня 2014 року на майданчику із синтетичним покриттям стадіону «Колос» смт. Ріпки за підтримки Ріпкинського РВ УМВС у Чернігівській області, сектору у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації, районної організації ФСТ «Колос», районної ДЮСШ «Колос» відбулася Першість ДЮСШ з міні-футболу під гаслом «Молодь за здоровий спосіб життя».

Участь прийняло 8 юнацьких команд з селищ Ріпки, Замглай, Добрянка. Змагання проходили в двох вікових групах з півфіналами.

Ось які результати були зафіксовані:

Юнаки 1997-98р.н.

смт. Добрянка - 97 - смт. Ріпки - 1:6

смт. Замглай - Добрянка - 98 - 7:0

матч за ІІІ місце

Добрянка - 97 - Добрянка - 98 - 8:6

матч за І місце

Ріпки - Замглай - 1:1

Пенальті – 3:2 на користь Ріпки

Юнаки 1999р.н. і молодше

смт. Добрянка - смт. Ріпки - 1:5

смт. Замглай - смт. Ріпки - 2001 - 1:0

матч за ІІІ місце

смт. Добрянка - смт. Ріпки -2001 - 0:1

матч за І місце

Ріпки - Замглай - 1:1

Пенальті – 4:3 на користь Ріпки

Нагородження проводили голова районної організації ФСТ «Колос» Микола Голік, начальник відділу кадрового забезпечення Ріпкинського РВ УМВС Василь Терещенко, директор Ріпкинської ДЮСШ Юрій Гладкий та завідувач сектору у справах сім’ї, молоді і спорту райдержадміністрації Петро Транківський.

Команди-переможці та команди-призери були нагороджені Кубками, дипломами, гравці - медалями. Команди – учасниці – пам’ятними вимпелами. У кожній віковій групі були визначені кращі гравці – Богдан Шпеко /Ріпки -97/, Олександр Мохнач /Ріпки-99/. Вони були нагороджені грамотами та цінними призами.

Кубки, медалі, призи були надані Ріпкинським РВ УМВС.


Сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації