back

Нарада з питань виконання в районі завдань Глави держави та вирішення проблем життєдіяльності територіальних громад

14 січня 2014

14 січня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко провів нараду із заступниками голови, керівниками підрозділів, управлінь та відділів райдержадміністрації з питання виконання Указів Президента України, його розпоряджень, постанов Кабінету Міністрів, розпоряджень і доручень голів обласної, районної державних адміністрацій з розв’язання поточних проблем соціально-економічного розвитку району.

Про реалізацію в районі завдань Президента України щодо належної підготовки до відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка виступив начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Іван Атрощенко.

Про координацію роботи райдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади детально розповіла керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Павленко.

Інформація начальника фінансового управління райдержадміністрації Ірини Мельниченко стосувалася виконання районного бюджету за 2013 рік та формування районного бюджету на 2014 рік.

Про благоустрій та дотримання вимог законодавства щодо здійснення торгівлі на ринку смт Ріпки та на прилеглій до нього території доповів ріпкинський селищний голова Сергій Гарус.

Голова райдержадміністрації Володимир Герасенко підвів підсумки наради.