back

Навчання працівників апарату, управлінь та відділів райдержадміністрації, виконавчого апарату районної ради, кадрового резерву, редакції районної газети

14 січня 2014

13 січня в райдержадміністрації відбулося навчання працівників апарату, управлінь та відділів РДА, виконавчого апарату районної ради, кадрового резерву, редакції газети “Життя Полісся” з питань чинного законодавства. З питання про реалізацію в районі завдань Президента України щодо належної підготовки до відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка виступив начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Іван Атрощенко.

Про організацію роботи з електронного документообігу доповів головний спеціаліст з контролю загального відділу райдержадміністрації Володимир Савенко.

Зі змінами в законодавчих актах та нормативно-правових документах, що стосуються антикорупційного законодавства, ознайомила присутніх керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Павленко. Також вона коротко проінформувала про зміст постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 2013 р. № 963 «Про внесення змін до Методики визначення граничної чисельності працівників місцевої державної адміністрації».