back

Спортивні новини Ріпкинщини

09 січня 2014

"На килимі юні дзюдоїсти"

28 грудня на учбово-спортивній базі м. Чернігова відбувся відкритий Новорічний турнір КПНЗ «ДЮСШ «Чемпіон» Чернігівської міської ради з боротьби дзюдо серед груп початкової підготовки 1 року навчання 2001-2002, 2003-2005 та 2006-2007р.н.

Наш район представляли учні Ріпкинської ДЮСШ «Колос» /тренер Тетяна Олейніченко/ і виступили успішно.

Вагова категорія 27кг – І місце виборов Валерій Коліниченко ЗОШ №2 .

Вагова категорія 30кг – 5 місце посів Євгеній Боярчук ЗОШ №2.

Вагова категорія 34кг – ІІ місце Андрій Гордієнко ЗОШ №2 ІІІ місце Анна Бурдук Гімназія

Вагова категорія 42кг – 5 місце Еліна Гоголь Гімназія

Вагова категорія 60кг – ІІ місце Андрій Токар ЗОШ №2

Бажаємо юним спортсменам подальших великих перемог.

"Міні-футбол"

4 січня 2014 року на майданчику із синтетичним покриттям стадіону «Колос» смт. Ріпки за підтримки сектору у справах сім’ї, молоді і спорту райдержадміністрації та районної організації ФСТ «Колос» відбувся вже другий рік поспіль Новорічно-Різдвяний турнір з міні-футболу серед аматорських команд.

Участь прийняло 6 сильніших команд. Змагання проходили в двох підгрупах по коловій системі. Потім відбулися стикові матчі за підсумкові місця.

Ось які результати були зафіксовані:

Група А

«Юність» / Добрянка/ - «Колос» / Ріпки/ - 1:3

ФСК « Замглай» - «Юність» - 4:3

«Колос» - ФСК «Замглай» - 2:2 Група Б

«ДЮСШ» /Замглай/ - «Штурм» /Ріпки/ - 1:6

«Піль» / Ріпки/ - «ДЮСШ» - 2:0

«Штурм» - «Піль» - 4:2

В матчі за ІІІ місце зустрілися переможець минулорічного турніру «Піль» та срібний призер турніру ФСК «Замглай», з рахунком 5:3 перемогу вибороли ріпкинські спортсмени.

У фіналі змагалися дві ріпкинські команди. Напруженої боротьби не вийшло. Більш досвідчені футболісти «Штурма» перемогли молодь «Колоса» з рахунком 7:2.

Команда-переможець була нагороджена Кубком, дипломом. Команди – призери – дипломами. У цих командах були визначені кращі гравці – Роман Мороз /»Піль»/, Євгеній Заровний /»Колос»/, Максим Каюк /»Штурм»/ - який до речі забив найбільше м’ячів на турнірі – 8. Всі вони були нагороджені грамотами.

Нагородження проводили голова районної організації ФСТ «Колос» Микола Голік та завідувач сектору у справах сім’ї, молоді і спорту райдержадміністрації Петро Транківський.


Сектор у справах сім"ї, молоді та спорту райдержадміністрації