back

Вітання керівництва району зі святами

31 грудня 2013

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Шановні жителі району!

У щоденних турботах минув ще один рік – 2013. Кожного року з особливим почуттям чекаємо на прихід Нового року, адже з ним пов’язуємо свої кращі сподівання. Оцінюємо й рік, що пройшов. Значними й різними були його події. В них переплелося буденне й урочисте, радощі й печалі – так, як це буває у житті.

Всі здобутки, яких ми разом досягли у цьому році, дають підстави для реалізації багатьох наших планів і задумів, втілення в життя найзаповітніших мрій.

В наших силах зробити все для того, щоб рік наступний став помітним кроком у напрямі поліпшення життя кожного з нас. Попереду – плідні трудові будні, які принесуть Ріпкинщині вагомі реальні здобутки.

Прийміть наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вам і вашим родинам добро, мир і достаток. Різдво Христове дарує нам впевненість в тому, що добро перемагає зло, сповнює наше життя радістю, теплом і любов’ю.

Хай Новий рік стане для вас і ваших рідних роком добрих перемін, а для України – роком зміцнення і утвердження державності, соціально-економічного зростання, духовного оновлення та процвітання.

Голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко

Голова районної ради Віктор Бугай