back

Засідання вісімнадцятої сесії районної ради шостого скликання

27 грудня 2013

27 грудня відбулося пленарне засідання вісімнадцятої сесії районної ради шостого скликання, в якому взяв участь голова райдержадміністрації Володимир Герасенко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Мохнач, заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Павленко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних організацій, сільські та селищні голови.

На сесії зі звітом виступив голова районної ради Віктор Бугай. Також розглянуто питання виконання районного бюджету за 9 місяців 2013 року, внесення до нього змін, затверджено Програму соціального та економічного розвитку району на 2014 рік, програму розвитку мисливського господарства Ріпкинського району на 2013-2015 роки, районні комплексні програми профілактики правопорушень на 2014-2016 роки та «Плекаємо здоров’я дитини», районну Програму відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю на 2014 рік. Прийнято 4 рішення з питань реформування медичної галузі району ( майнові та установчі). Затверджено план роботи районної ради на 2014 рік та прийнято до уваги звіт редактора районної газети «Життя Полісся».

Голова райдержадміністрації Володимир Герасенко зупинився на основних положеннях виступу Президента України Віктора Януковича на засіданні Ради регіонів, наголосивши, що головним завданням влади є недопущення потрясінь, об'єднання навколо подальших реформ та модернізації країни. Він привітав учасників засідання з Новим роком та Різдвом Христовим, передав вітання з наступаючими святами від народного депутата України Владислава Атрошенка.

На початку засідання було вручено посвідчення депутата районної ради Арнольду Третяку ( КПУ), який згідно чинного законодавства отримав мандат по багатомандатному округу на місце померлого депутата Валентина Павлова, пам’ять якого вшанували хвилиною мовчання.

Голова районної ради Віктор Бугай вручив Почесну грамоту обласної ради депутату районної ради, начальнику відділу освіти райдержадміністрації Леоніду Багмуту з нагоди його 50-річчя.