back

Справи добра і милосердя

26 грудня 2013

В полі зору влади постійно знаходяться найбільш соціально вразливі категорії населення - ветерани війни та праці, дорослі та діти з обмеженими фізичними можливостями. Виявляти милосердя, допомагати людям і словом, і справою - це завдання є пріоритетним як для народних обранців, так і для представників районної виконавчої влади та місцевого самоврядування. На цьому наголошує Глава держави Віктор Янукович, ініціювавши продовження традиції шанобливого ставлення до ветеранів Великої Вітчизняної війни, підвищення соціального захисту інвалідів, пенсіонерів.

25 грудня народний депутат України Михайло Чечетов, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Мохнач, заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда та ріпкинський селищний голова Сергій Гарус відвідали родину жительки смт Ріпки Світлани Ревенок, вручили їй грошову допомогу на лікування малолітньої дитини-інваліда Валерії Ревенок, подарунки та продуктовий набір.

Вони також побували вдома в учасника Великої Вітчизняної війни Олексія Жили, 1925 року народження, який 25 років пропрацював редактором Ріпкинської районної газети, та у Віри Кононович - вдови померлого ліквідатора Івана Кононовича, яка проживає в селі Малий Листвен. Гості поспілкувалися з ними та вручили подарунки.