back

Відкриття додаткової групи в дошкільному навчальному закладі "Колосок" в смт Ріпки - один з результатів виконання в районі соціальних ініціатив Президента України

25 грудня 2013

25 грудня в районі з робочим візитом перебував народний депутат України Михайло Чечетов, який разом з першим заступником голови райдержадміністрації Сергієм Мохначем, заступником голови райдержадміністрації Андрієм Булдою, керівником апарату райдержадміністрації Тетяною Павленко, заступником начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Миколою Конопацьким, начальником відділу освіти райдержадміністрації Леонідом Багмутом, помічником-консультантом народного депутата України Владислава Атрошенка Борисом Мелашенком та ріпкинським селищним головою Сергієм Гарусом взяли участь в урочистому відкритті групи в дошкільному навчальному закладі «Колосок» смт Ріпки.

В своєму виступі перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Мохнач наголосив, що одним з результатів виконання в нашому районі соціальних ініціатив Президента України стало відкриття додаткової групи в дитячому садку. Це є дієвим прикладом спільної турботи про дітей районної влади, Ріпкинської селищної ради, трудового колективу закладу, батьківського активу.

На Ріпкинщині триває робота над виконанням соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо реалізації одного з пріоритетних державних завдань – розширення мережі дошкільних навчальних закладів, забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти.

В районі постійно працюють над тим, щоб створити умови для всебічного розвитку дітей, виростити їх духовно багатими, фізично здоровими, добре вихованими, розвиненими, обізнаними, працьовитими, активними, небайдужими та підготовленими до самостійного життя.

Виступаючі привітали завідуючу днз "Колосок" Олену Кривопуск, трудовий колектив,вихованців цього закладу та їхніх батьків, вручили їм подарунки. Для почесних гостей діти продемонстрували цікаву концертну програму.