back

Районне свято для дітей до Дня Святого Миколая

18 грудня 2013

18 грудня в Ріпкинській гімназії відбулися святкові заходи до Дня Святого Миколая для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда, який зупинився на реалізації в районі соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо захисту прав дітей, особливо тих, хто відноситься до категорії найбільш соціально вразливих.

Привітали дітей та вручили їм подарунки благочинний Ріпкинського району УПЦ МП, настоятель Свято-Миколаївського храму в смт Ріпки протоієрей о.Іоанн ( Голоботовський), помічник народного депутата України Владислава Атрошенка Борис Мелашенко, працівниця кримінально-виконавчої інспекції Катерина Дем’яненко, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Валентина Савенко.

Діти та дорослі переглянули театралізоване дійство, підготоване педагогічним та учнівським колективами гімназії ( директор гімназії Наталія Корж) та взяли участь в цікавих конкурсах.

Довідково:

За інформацією служби у справах дітей райдержадміністрації на території району під опікою та піклуванням проживає 11 дітей-сиріт, 33 дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 7 дітей з інших регіонів. В районі функціоонує 8 прийомних сімей, в яких виховується 16 дітей, 1 дитячий будинок сімейного типу, де виховується 6 дітей.