back

Зустріч з прийомними батьками та батьками-вихователями

18 грудня 2013

17 грудня на виконання завдань, визначених соціальними ініціативами Президента України «Сімейний затишок – дітям-сиротам та дітям, які залишилися без батьківського піклування» заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда провів зустріч із прийомними батьками та батьками-вихователями, що проживають на території району.

Виконавча влада району працює над тим, щоб популяризувати усиновлення та збільшити кількість влаштувань дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до сімейних форм виховання. Перед батьками-вихователями виступили керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних соціальних служб.

Звертаючись до учасників зустрічі, заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда зазначив, що пріоритетами соціальної політики в 2013 році є забезпечення інтересів дитини, що стало предметом нових соціальних ініціатив Президента України.

Він підкреслив, що за словами Глави держави Віктора Януковича: «Чітка орієнтація державної політики на забезпечення належних умов для дитини і сім’ї з дітьми є стратегічною інвестицією в розвиток України ХХІ ст. Її головна мета – відновити здатність сімей надавати дітям якісну освіту, забезпечувати їм усебічний фізичний і творчий розвиток, а також створити підстави для виховання всіх дітей (незалежно від віку, стану здоров’я та інших обставин) у сімейному середовищі».