back

Засідання громадської ради при райдержадміністрації

17 грудня 2013

17 грудня відбулося чергове засідання громадської ради при райдержадміністрації за участі уповноважених представників райдержадміністрації в громадській раді – заступника голови райдержадміністрації Андрія Булди та начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Зінаїди Пінчук, завідуючого відділом редакції районної газети "Життя Полісся" Сергія Колбаси. Засідання вела голова громадської ради Людмила Давиденко.

З проектом Програми економічного та соціального розвитку району на 2014 рік присутніх ознайомила начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Ольга Манжула.

Після обговорення було прийнято план роботи громадської ради на наступний рік та схвалено проект Програми співпраці місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства в Ріпкинському районі на 2014–2018 роки, який буде подано на розгляд райдержадміністрації та районної ради.

Перед учасниками засідання виступив заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда, який надав детальну інформацію про підсумки функціонування гуманітарної сфери району в 2013 році, зосередивши увагу на виконанні соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», з розвитку дошкільної освіти та захисту прав дітей.

Так, в районі ведеться системна робота з підготовки до відкриття додаткових груп в дошкільних навчальних закладах райцентру, забезпечення прав кожної дитини, особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, інших соціально-вразливих категорій.

Він ознайомив учасників засідання з планом районних заходів на період до кінця цього року, окреслив пріоритетні напрями діяльності виконавчої влади в районі на 2014 рік та наголосив на важливості підтримки дій влади громадськістю, впливовості громадської думки.