back

Нарада з сільськими та селищними головами

11 грудня 2013

11 грудня за участі голови райдержадміністрації Володимира Герасенка та голови районної ради Віктора Бугая відбулася робоча нарада з сільськими те селищними головами, на якій обговорили питання про запобігання виникненню надзвичайних ситуацій в екстремальних зимових умовах та про хід передплати газет «Деснянська правда» і «Життя Полісся» на 2014 рік.

Керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Павленко проінформувала про стан виконання в районі завдань, даних на селекторній нараді Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула 3 грудня цього року щодо забезпечення роботи систем життєзабезпечення населення.

Голова райдержадміністрації Володимир Герасенко наголосив на необхідності організації надійної роботи служб житлово-комунального та дорожнього господарств, рятівників та енергетиків в зимових умовах. Також він звернув увагу учасників наради на те, щоб винайти можливість забезпечити резерв пального для очищення від снігу доріг. Володимир Герасенко доручив головам виконавчих комітетів сільських та селищних рад тримати на особистому контролі умови проживання одиноких людей похилого віку, передбачити заходи з ліквідації надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути при ускладненні погодних умов.

З інформацією про вжиті заходи з активізації передплатної кампанії в районі виступила начальник ЦОС №1 Чернігівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Тамара Лопата. Редактор газети "Життя Полісся" Надія Шопська доповіла про стан справ із передплатою та наміри редакції максимально враховувати потреби читачів.

Заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда проаналізував причини існуючого стану передплати районної газети "Життя Полісся", озвучив основні напрямки покращення змісту і форми подачі інформації на сторінках цього видання, наголосив на потребі системно вирішувати проблемні питання проведення передплатної кампанії. Також він акцентував увагу присутніх на виконанні завдань з передплати газети "Деснянська правда"

Голова райдержадміністрації підвів підсумки наради.