back

Розширене засідання Колегії райдержадміністрації

11 грудня 2013

11 грудня 2013 року голова райдержадміністрації Володимир Герасенко провів засідання Колегії райдержадміністрації, на яке були запрошені керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські та селищні голови, керівники організацій та підприємств району, редактор районної газети «Життя Полісся».

З проектом Програми економічного і соціального розвитку району на 2014 рік учасників засідання ознайомив перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Мохнач. Він наголосив, що пріоритети, визначені проектом цього документу, співзвучні положенням Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» та середньострокової Програми cоціально-економічного розвитку області на 2011-2015 роки «Чернігівщина-2015. Спільний шлях до добробуту».

На розгляд Колегії була запропонована Комплексна програма «Плекаємо здоров’я дитини», яку презентувала директор Ріпкинської гімназії Наталія Корж. Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених актами законодавства, Указами Президента України та роботи із звернення громадян доповіла керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Павленко. Вона також ознайомила учасників засідання з перспективним планом роботи районної державної адміністрації на 2014 рік.

В обговоренні першого питання взяли участь ріпкинський селищний голова Сергій Гарус, добрянський селищний голова Олександр Алгінін, олешнянський сільський голова Надія Авраменко, горностаївський сільський голова Тетяна Кравченко.

Голова райдержадміністрації підвів підсумки засідання Колегії, підкресливши, що одним з пріоритетних напрямків фінансування Програми економічного і соціального розвитку району на наступний рік буде ремонт і будівництво доріг. Він доручив доопрацювати проекти відповідних розпоряджень голови райдержадміністрацї та проінформував учасників засідання про стан погашення заборгованості із заробітної плати працівникам бюджетної сфери району.