back

Урочистості до Дня місцевого самоврядування

06 грудня 2013

6 грудня за участі голови райдержадміністрації Володимира Герасенка, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Мохнача, заступників голови райдержадміністрації Андрія Булди та Ірини Труби, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Павленко, депутата обласної ради Івана Чауса, помічника народного депутата України Владислава Атрошенка Бориса Мелашенка, голови районної ради Віктора Бугая та його заступника Юрія Лемешка в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Голова райдержадміністрації виступив з вітальним словом. "Органи самоврядування разом з органами виконавчої влади у тісній співпраці повинні сконцентрувати свої зусилля на розв'язанні соціальних та економічних проблем, вирішення котрих буде запорукою збереження миру і злагоди в українському суспільстві, потужним стимулом для сталого економічного зростання, підвищення добробуту людей, істотних змін на краще в усіх сферах нашого життя" - зазначив він.

В цей складний час, коли в Україні відбувається процес реформування політичної та адміністративної систем, обговорення на місцевому рівні Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, перед органами місцевого самоврядування постає нелегке завдання – забезпечити реалізацію інтересів жителів територіальних громад. За словами Президента України, реформа має визначити напрями, механізми, терміни формування ефективного місцевого самоврядування та територіальної організації влади. Вона сприятиме максимальному забезпеченню надання якісних і доступних публічних послуг, укріпленню інститутів демократії, захисту інтересів громадян в усіх сферах життєдіяльності.

Голова райдержадміністрації вручив почесні грамоти і подяки кращим працівникам органів місцевого самоврядування району.

Добрянського селищного голову Олександра Алгініна було нагороджено Почесною грамотою обласної ради. Також були вручені почесні грамоти та подяки голови районної ради, озвучено вітальну адресу народного депутата України Владислава Атрошенка.

Учасники урочистостей переглянули концертну програму, підготовану педагогами і вихованцями загальноосвітніх навчальних закладів райцентру та Ріпкинської школи мистецтв, працівниками відділу культури і туризму райдержадміністрації, аматорами.