back

Володимир Герасенко: Ми впевнені, що Уряд забезпечить розв’язання всіх гострих питань і складних проблем, які виникли

06 грудня 2013

Сьогодні під час щоденної наради голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко прокоментував ситуацію, що склалася в Україні. Зокрема, керівник виконавчої влади Ріпкинщини звернувся до присутніх з наступними словами:

«Шановні колеги! Я, як керівник виконавчої гілки влади в районі, громадянин і батько, розділяю тривогу жителів району з приводу подій в Україні та їхню думку про те, що ті, хто порушив закон, повинні нести відповідальність. Впевнений, що органи прокуратури, внутрішніх справ виконають доручення Президента України і у найкоротші терміни віднайдуть винних та покарають їх, а всі гострі питання і складні проблеми, які виникли, Уряд обов’язково розв’яже.

Засуджую дії провокаторів, які намагаються дестабілізувати ситуацію, закликають людей до вчинення протиправних дій. Упевнений, що вихід із ситуації необхідний і можливий тільки при умові мирного діалогу.

Під час засідання Кабінету Міністрів 4 грудня 2013 року Прем’єр-міністр Микола Азаров підкреслив, що «всі повинні усвідомити, що в країні діє Конституція і закони, порушувати які не можна нікому. Всі непорозуміння вирішимо. Вирішимо справедливо. Я це обіцяю».

Мені, як голові райдержадміністрації, імпонує позиція керівника Уряду, який сказав: «Вирішувати все треба в спокійній обстановці. Не на вулиці, а у відповідальному діалозі».

Вважаю, що всі ми зобов’язані діяти виключно у межах законів України та її Конституції, спрямувати свої зусилля на забезпечення нормального режиму функціонування державних та комунальних установ, збереження громадського миру і спокою».