back

Створено "Особистий кабінет виборця"

06 грудня 2013

У Державному реєстрі виборців створено новий програмний ресурс «Особистий кабінет виборця». Відтепер громадяни мають можливість, не виходячи з власної оселі, отримувати та уточнювати інформацію про себе та членів родини, перевіряти правильність внесення своїх персональних даних до Державного реєстру виборців через Інтернет. Процедура реєстрації на сайті доволі проста та не потребує багато часу. Охочих запрошуємо створити свій «Особистий кабінет виборця».

Зареєструватися можна на офіційному сайті “Державний реєстр виборців” (www.drv.gov.ua)


Правила реєстрації в «Особистому кабінеті виборця»:
Для реєстрації заповніть необхідні поля:

1. E-mail: введіть власну електронну пошту. Вона буде використовуватися як ім’я користувача для входу в систему.

2. Прізвище, Ім’я, По батькові заповнюються українською мовою та повинні містити не менше двох символів.

3. Поле По батькові не вказується тільки у разі його відсутності у виборця відповідно до звичаю національної меншини, до якої належить виборець, інакше вказувати обов’язково.

4. Зареєструватися в системі можуть особи, які досягли вісімнадцятирічного віку.

5. Пароль повинен складатися з латинських символів. Можливе використання великих та малих букв, а також цифр. Довжина паролю повинна бути не меншою ніж 6 символів.

Поля відмічені зірочкою – обов’язкові для заповнення.

Якщо Ви правильно занесли у відповідні поля свої персональні дані та правильно внесли символи в екран для захисту від роботів, то вас можна привітати – у вас віднині є «Особистий кабінет виборця».

В «Особистому кабінеті виборця» можна перевірити інформацію про своє включення (не включення) до Державного реєстру виборців. Для цього в розділі «Перевірити дані у Реєстрі» необхідно заповнити всі поля у формі запиту достовірними даними про виборця. Відповідь на запит буде надіслано на Вашу електронну пошту. Кількість запитів обмежена. Протягом доби можна надіслати лише один запит.


Шановні виборці!

Скористайтесь новими можливостями! У разі виникнення питань щодо перевірки своїх персональних даних у Державному реєстрі виборців або виправлення виявлених неточностей особисто завітайте з паспортом до відділу ведення Державного реєстру виборців Ріпкинської районної державної адміністрації за адресою:смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85, тел.3-11-36