back

Нарада з питання благоустрою та впорядкування торгівлі на ринку в Ріпках

02 грудня 2013

На виконання завдань та доручень Президента України щодо розвитку економіки в регіонах 29 листопада перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Мохнач провів нараду щодо благоустрою та впорядкування торгівлі на ринку в смт Ріпки, на якій обговорювалися передпроектні пропозиції – стосовно розміщення павільйонів, уточнення меж ринку, підготовки до геодезичної зйомки території.

В нараді взяли участь ріпкинський селищний голова Сергій Гарус, начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Ольга Манжула, начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Станіслав Римар, директор ринку в смт Ріпки приватний підприємець Павло Клименок. Вони обмінялися думками щодо ходу підготовчих робіт, перспективи роботи ринку та інших актуальних питань.

Благоустрій ринку дасть можливість створити сприятливи умови для здійснення підприємницької діяльності та комфортні умови для покупців - жителів району. На даний час мають місце ряд проблем, вирішення яких залежить від досягнутих домовленостей між приватними підприємцями стосовно їх внеску в загальну суспільно значиму справу.