back

Нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району

29 листопада 2013

29 листопада відбулася нарада керівників загальноосвітніх закладів району за участі заступника голови райдержадміністрації Андрія Булди, який у своєму виступі вів мову про підтримку позиції Глави держави Віктора Януковича щодо євроінтеграційного курсу України та необхідність обговорення цієї важливої теми в педагогічних колективах. Він також ознайомив присутніх з намірами та заходами влади щодо подолання заборгованості із заробітної плати в 2013 році.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Леонід Багмут звернувся до директорів шкіл, гімназії та районного Центру дитячої та юнацької творчості з проханням виступити на сесіях сільських та селищних рад, де будуть вирішуватися питання, безпосередньо пов’язані із ситуацією в освітній галузі.

Було розглянуто питання про актуальні проблеми розвитку освітньої галузі району, організацію та проведення інтерактивних конкурсів, організацію підвезення учнів, про курсову перепідготовку керівних кадрів, хід моніторингу якості освіти учнів 5,10 класів, підсумки І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014», підготовку замовлення на виготовлення документів про освіту для випускників 2014 року, вдосконалення профорієнтаційної роботи.

Також учасники наради отримали запрошення до обговорення питання про вдосконалення змісту і форми подачі інформації в районній газеті «Життя Полісся» та пропозицію надсилати цікаві матеріали для розміщення його на сайті райдержадміністрації.