back

Розуміємо і підтримує позицію Глави держави Віктора Януковича щодо євроінтеграційного курсу України

28 листопада 2013

28 листопада відбулося засідання фракції Партії регіонів районної ради, на якому виступили голова райдержадміністрації Володимир Герасенко та голова районної ради Віктор Бугай з підтримкою позиції Президента України щодо євроінтеграційного курсу України.

У своєму виступі голова райдержадміністрації підкреслив, що рішення Уряду взяти паузу не є політичним - воно прийняте у результаті аналізу торгових відносин між Україною і Росією і реалістичної оцінки тих економічних проблем, які виникають з моменту підписання Угоди за відсутності пропозицій від ЄС по компенсації втрат. Він звернувся до учасників засідання з пропозицією підтримати стратегічний курс Президента України на євроінтеграцію України, провести відповідну роз"яснювальну роботу з виборцями.

Члени фракції одноголосно підтримали резолюцію учасників спільного розширеного засідання Ради Чернігівської обласної організації Партії регіонів та її фракції в обласній раді шостого скликання, яке відбулося вчора, 27 листопада.

Цього дня заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда провів зустрічі з трудовими колективами Любецької ЗОШ І-ІІІ ст., Любецької районної лікарні, ВПП «Луч» та партійним активом Партії регіонів смт Любеч, на яких мова йшла про підтримку позиції Глави держави Віктора Януковича щодо євроінтеграційного курсу України.