back

Підтримуємо дії Президента України Віктора Януковича щодо євроінтеграції України

28 листопада 2013

28 листопада відбулася зустріч голови райдержадміністрації Володимира Герасенка та голови районної ради Віктора Бугая з сільськими та селищними головами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, організацій та установ району, працівниками райдержадміністрації та виконавчого апарату районної ради.

Володимир Герасенко аргументовано роз’яснив позицію Президента України Віктора Януковича стосовно євроінтеграційного курсу України та висловив підтримку його дій. Він процитував слова Глави держави: «Я хотів би підкреслити, що альтернативи реформам в Україні, альтернативи євроінтеграції не існує».

Також акцентував увагу присутніх на тезі звернення Президента до Українського народу: "…У нас ніхто не вкраде мрію про Україну рівних можливостей, про європейську Україну. Так само як ніхто не зіштовхне нас з праведної дороги, що веде до цієї мрії. Ми багато пройшли, і ще немало нам пройти належить. Найскладніше на цьому шляху були, є і завжди будуть економічні проблеми".

Голова райдержадміністрації закликав учасників зустрічі підтримати позицію Глави Держави стосовно зовнішньополітичних пріоритетів України та провести відповідну роботу в трудових колективах району, з населенням.

На підтримку дій Президента України виступив і голова районної ради Віктор Бугай. Він звернувся до присутніх сільських та селищних голів, депутатів районної ради провести зустрічі з жителями району, особливо з молоддю.