back

Виїзна нарада в днз "Колосок" смт Ріпки

20 листопада 2013

Реалізація в районі нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» та Концепції розвитку дошкільної освіти на 2010-2016 роки, відповідної районної програми, розробленої на виконання Закону України «Про дошкільну освіту», Указу Президента України від 20.03.2008 р. № 244 «Про додаткові заходи щодо підвищення якості освіти в Україні», - про це йшлося на виїзній нараді, проведеній головою райдержадміністрації Володимиром Герасенком на базі дошкільного навчального закладу «Колосок» в смт Ріпки.

Учасники наради - заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда, в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Людмила Маруга, ріпкинський селищний голова Сергій Гарус, завідувачка днз «Колосок» Олена Кривопуск обговорили питання ходу проведення ремонтних робіт з підготовки до відкриття додаткової групи та разом з керівником району оглянули приміщення, де працюють будівельники.

Голова райдержадміністрації Володимир Герасенко подякував ріпкинському селищному голові за те, що прийняте влітку цього року рішення виконується і керівник закладу завжди має відчутну підтримку з боку ради. Налагоджена співпраця і з батьківським комітетом дитячого садка. Ремонтні роботи планується завершити орієнтовно до 15 грудня 2013 року і до новорічних свят ще 20 дітей стануть вихованцями днз «Колосок». Водночас буде створено 3 робочі місця для персоналу.

На завершення наради Олена Кривопуск від імені трудового колективу та батьків вихованців подякувала керівництву району та ріпкинської територіальної громади за допомогу і підтримку.