back

Оновлено склад Дитячої дорадчої ради, яка була створена в рамках впровадження Стратегії "Ріпкинський район - територія, дружня до дітей"

13 листопада 2013

Діти – привілейована категорія мешканців, яка заслуговує на особливу увагу з боку усіх членів громади. Виникнення ініціативи «Міст та районів, дружніх до дитини», є логічним результатом пошуку шляхів впровадження на місцевому рівні положень Конвенції ООН про права дитини та підсумкового документа спеціальної сесії ООН «Світ, сприятливий до дітей».

Таким чином, Україна приєдналася до глобального руху, головним принципом якого є «Діти – в першу чергу».

В Україні ініціатором впровадження ініціативи «Міст та районів, дружніх до дитини» виступає Представництво Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ у партнерстві з громадськими організаціями та муніципалітетами.

У 2011 році Ріпкинський район приєднавшись до ініціативи «Міст та районів, дружніх до дітей», став територією, дружньою до дітей.

В рамках впровадження Стратегії «Ріпкинський район – територія, дружня до дітей» 12 листопада відбулось засідання Дитячої дорадчої ради, на якому оновлено її склад та обрано Голову Дитячої дорадчої ради. Нею стала учениця 10 класу Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, Баранова Ірина.


Директор Ріпкинського районного центру

соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Л.В.Сидоренко