back

Розширене засідання Колегії райдержадміністрації спільно з Президією районної ради

12 листопада 2013

12 листопада відбулося розширене засідання Колегії райдержадміністрації (спільно з Президією районної ради) з порядком денним:
1. Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за ІІІ квартал 2013 року та завдання на ІV квартал.
2. Про підготовку сільськогосподарського комплексу району до зимівлі.
3. Про стан кадрової роботи, дотримання вимог Закону України “Про державну службу”, “Про службу в органах місцевого самоврядування” в Замглайській селищній раді.
4. Звіт директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді про організацію та проведення роботи щодо запобігання та протидії корупції.

Голова райдержадміністрації Володимир Герасенко підвів підсумки засідання, акцентувавши увагу присутніх на необхідності реалізації в районі ініціатив Президента України та вирішенні комплексу проблемних питань, про які йшла мова на засіданні.

Цього дня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко та голова районної ради Віктор Бугай провели робочу нараду з сільськими та селищними головами, на якій розглянули питання сприяння проведенню флюорографічного обстеження населення пересувними флюорографами, здійснення перепису худоби в особистих господарствах населення, перевірки стану дитячих та спортивних майданчиків, організації передплати періодичних видань на 2014 рік, забезпечення населення скрапленим газом.