back

Хореографічний дует з Ріпок - призер міжнародного конкурсу "Megapolis"

12 листопада 2013

Вихованці Ріпкинської школи мистецтв Богдана Гавриленко і Станіслав Кот стали бронзовими призерами ІІ-го Міжнародного фестивалю хореографії «Megapolis», який відбувся 10-11 листопада 2013 року в м.Харків. В конкурсній програмі змагалися біля 5 тисяч учасників з обласних центрів України: Харків, Дніпропетровськ, Вінниця, Полтава, Суми, Сімферополь, Одеса, Луганськ та міста Артемівськ, з міст Бєлгород і Курск Російської Федерації, столиці Республіки Білорусь міста Мінськ.

Як зазначила педагог Богдани і Станіслава Ірина Васильєва, рівень виступу більшості виконавців був високим, а конкуренція - досить жорсткою, проте їм вдалося зайняти ІІІ почесне місце у віковій категорії від 13 років. Разом із батьками своїх вихованців Ірина Олександрівна постійно і наполегливо працює над тим, щоб талановиті діти підкорювали нові і нові вершини в хореографії, вдосконалювали свою майстерність, мали можливість брати участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах . І в цьому завжди їх підтримує директор Ріпкинської школи мистецтв Михайло Сусло.

Приємно, що хореографічний дитячий колектив «Карамель», яким керує Ірина Васильєва і до складу якого входять і дипломанти цьогорічного конкурсу «Megapolis», має своїх шанувальників не тільки серед жителів нашого району.

Ми пишаємося досягненнями наших талантів і щиро бажаємо їм і надалі гідно нести звання переможців, наполегливо долати всі труднощі на шляху до нових перемог. Віримо, що вагома скарбничка нагород талановитого танцювального дуету буде поповнюватися і Ріпкинщина буде відома далеко за межами області та України.