back

Зустріч з трудовим колективом Замглайського дитячого будинку-інтернату

01 листопада 2013

Народний депутат України Владислав Атрошенко, голова райдержадміністрації Володимир Герасенко, помічник-консультанта народного депутата України Владислава Атрошенка Борис Мелашенко та замглайський селищний голова Олександр Красківський побували в Замглайському дитячому будинку-інтернаті на урочистих заходах з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Відбулося вручення гуманітарної допомоги, яка була розмитнена в короткі терміни завдяки сприянню Міністра соціальної політики України Наталії Королевської після звернення Владислава Атрошенка. Кращим працівникам закладу були вручені почесні відзнаки та подарунки.

Голова райдержадміністрації у вітальному слові наголосив тому, що піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи реалізацію ініціатив Президента України щодо надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, соціальні працівники роблять вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Директор будинку-інтернату Сергій Могильний привітав трудовий колектив та висловив вдячність за увагу з боку народного депутата України Владислава Атрошенка, районної влади, благодійника Петра Бевза. Вихованці закладу подарували учасникам свята пісні, танці та вірші.