back

Зустріч з трудовим колективом Любецького психо-неврологічного інтернату

01 листопада 2013

1 листопада народний депутат України Владислав Атрошенко та голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко побували в Любецькому психо-неврологічному будинку-інтернаті, де зустрілися з трудовим колективом закладу, привітали працівників з професійним святом, вручили вітальні адреси, почесні грамоти і подяки райдержадміністрації, подарунки. Почесні нагороди Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації вручив директор будинку-інтернату Олександр Солохненко.

У своєму виступі Владислав Атрошенко висловив подяку Міністру соціальної політики України Наталії Королевській за допомогу у прискоренні розмитнення вантажу гуманітарної допомоги, частина якої була доставлена в Любецький психоневрологічний будинок-інтернат. Також він подякував благодійнику Петру Бевзу.

Голова райдержадміністрації Володимир Герасенко наголосив на важливості праці соціальних працівників, які на місцях реалізують завдання Президента України Віктора Януковича. Народний депутат, голова райдержадміністрації разом з керівником закладу оглянули територію та приміщення, де проживають хворі, поспілкувалися з працівниками та їх підопічними.

На завершення візиту директор будинку-інтернату щиро подякував гостям за увагу до проблем закладу і особливо до людей, які потребують милосердя.